• DOLAR 32.588
  • EURO 34.908
  • ALTIN 2440.536
  • ...
Arınç: Türkiye`de Bir Daha...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Bütün vatandaşlarımızın, başı dik, alnı açık, hür bir ülkede yaşayacaklarını, yüzyıllar boyunca bu ülkede bir daha işgal ve esaret olmayacağının bilinmesini dünyaya ilan ediyoruz" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa`nın Gürsu Belediyesi tarafından bin 776 metrekarelik alan üzerine 3 katlı olarak inşa edilen Ticaret Merkezi`nin açılışına katıldı.

Arınç, ardından kendisine aitseçimbürosunun açılışını yaptı. Halka yapılan hizmetleri daha da artırmayı hedeflediklerini söyleyen Arınç, "Faruk Çelik kardeşim size çok büyük hizmetlerde bulundu. O Bursa`dan kopmadı. Sadece seçim bölgesi değişti. Pazar günüFaruk Çelikve başka bakanlarla birlikte Başbakanımız`ı ağırlayacağız. Türkiye`nin istikrarını dünyaya ilan edeceğiz" diye konuştu.

"HİZMETLERİ 5-10 KAT ARTIRACAĞIZ"

Arınç, çıraklık ve kalfalık döneminin ardından 12 Haziran`dan sonra ustalık dönemine başlayacaklarını ifade ederek, şunları söyledi:
"Başarılı bir hükümetiz. İki dönemdir bizi tek başına iktidar yaptınız. Biz de Türkiye`yi baştan imar ettik. Çıraklık ve kalfalık dönemlerini bitirdik. Şimdi 12 Haziran, AK Parti`nin ustalık döneminin başlangıcıdır. Bugüne kadar yapılanların 5-10 katını yapacağız. Biz bu memleketin temiz evlatlarıyla, hepimizin birlik ve beraberliğini istiyoruz. Huzur istiyoruz. Terörden kurtulmuş, bu kalleşçe saldırıların artık konuşulmadığı, herkesin kardeşçe bu topraklarda yaşadığı bir huzur ortamı istiyoruz".

İHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir