• DOLAR 32.6
  • EURO 34.88
  • ALTIN 2496.103
  • ...
Şükür: Erdoğan`ın Bu Sözüne Hayranım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Keşan BelediyesiAtatürkSpor Salonu`nda gerçekleşen etkinliğe katılan Şükür, buradaAK PartiEdirne Milletvekili adayları Mehmet Müezzinoğlu, Tuna Bekleviç ve Fatma Aksal ile çok sayıda partili tarafından çiçeklerle karşılandı.

Burada bir konuşma yapan Hakan Şükür, öncelikle herkesin 19 MayısAtatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı`nı kutlayarak, "Sayın Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul`da özellikle sportif faaliyetlerde genç arkadaşların buluşmasında çok sık beraber olduğum bir insan. Onun burada olması ve buradan aday gösterilmesi Sayın Başbakanımızın Edirne`ye ne kadar önem verdiğinin bir göstergesidir.. Sayın başbakanımızın da eski bir sporcu olması, bugün ona geçmişte söylenen şeylere karşı inanılmaz bir mücadeleyle bulunduğu makamı bir araya getirdiğinizde ne dediğini daha iyi anlarsınız.

İnsanımızın çok daha iyi şeylere layık olduğunu düşünüyorum. Ben sayın başbakanımızın bu sözünü çok seviyorum. `Biz hizmet etmeye, hizmetkar olmaya geldik`. Ben çok önemli başarılar kazanmış, maddi ve manevi büyük hedeflere ulaşmış biriyim ama, millete hizmet etmek için bugün bu partinin bünyesindeyim. Ülkemizde provokasyonlarla dolu günler yaşıyoruz. Hak etmediğimiz şeylere mağdur oluyoruz. Biz ülkenin birlik ve beraberliğini, belki de içimizde, kalbimizde, beynimizde vücudumuzun her yeriyle düşünen insanlarız. Farkla inançlara sahip olabiliriz, ama insani yönümüzün yaradılandan dolayı yaradanı sevdiğimizi hiçbir zaman unutmayalım." dedi.

Hakan Şükür konuşmasının ardından ise hayranlarına imza dağıttı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir