• DOLAR 32.377
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2325.351
  • ...
Siirt'te Siyer Sınavı başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından, "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla Türkiye genelinde düzenlenen Umre Ödüllü Siyer Sınavı’na 7'den 70'e her yaştan yüzbinlerce insan katılım sağlıyor.

Siirt'te de yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen sınav saat 11.00'de başladı.

Sınava girecekler saatler kala okulun önünde toplanmaya başladılar. Sınava gireceklerin isim listeleri okulun kapısına asıldı. Sınava girecekler burada isimlerini kontrol ederek, sınıflarını öğrenmeye çalıştılar.

Görevliler, sınava gireceklere yardımcı olup, onları sınıflara yerleştirdiler. Sınava katılanların büyük çoğunluğu çocuk ve gençlerden oluşması dikkat çekti. Sınava girenlerin heyecanlı oldukları gözlemlendi.

4'üncü ve 5'inci sınıf öğrencilerinin katılacağı birinci kategori için Yazar Feyzullah Zerey’in Semere Yayıncılıktan çıkan "En Güzel Örnek Hazreti Muhammed" adlı kitabı kaynak olarak belirlendi.

6, 7 ve 8'inci sınıflar ise ikinci kategoride Yazar Mehmet Ali Gönül’ün Semere Yayıncılıktan çıkan "Sevgili Peygamberimiz" isimli kitaptan sorumlu olacak.

9, 10, 11 ve 12'nci sınıf öğrencileri de Yazar İdris Şimşek’in Semere Yayıncılıktan çıkan "Hazreti Muhammed'i Tanımak" isimli kitabından mesul olacak.

Üniversite ve diğer tahsil durumuna mensup olanlar için geçerli olacak 4'üncü kategori de ise Yazar Hüseyin Yıldız'ın Semere Yayıncılıktan çıkan "Resul-i Ekrem" isimli kitabı kaynak olacak. (Murat Orhan-İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir