• DOLAR 32.594
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2495.612
  • ...
PKK`den Mitinge Katılacaklara Açık Tehdit
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın yarın Van`a yapacağı ziyaret öncesi açıklama yapan PKK`ye bağlı "Van Halk İnisiyatifi", ``Bu kadar Kürt halkının kanını döken Erdoğan`ın mitingine katılanlar ise hedefimiz olacaktır.`` tehdidinde bulundu.

"Van Halk İnisiyatifi" yaptığı yazılı açıklamada, Vanlıların Başbakan Erdoğan`ı protesto etmesi çağrısında bulundu, mitinge katılacakları açıkça tehdit etti.

ANF`de yeralan habere göre; ``Erdoğan`ı kentimizde istemiyoruz`` diyen "Van Halk İnisiyatifi" yaptığı yazılı açıklamasında şöyle dedi: "Kürt sorunun çözümü noktasında inkar ve imha politikasıyla yaklaşan AKP hükümeti ve Tayyip Erdoğan barışa yönelik bütün iyi niyetli adımlara operasyonlarla cevap veriyor. İnkar ve imha siyaseti üzerinde askeri ve siyasi operasyonlar hız kesmeden sürmektedir. Kürdistan coğrafyasına ve Kürt halkı üzerine parçalanmış evlatlarını cenazelerini gönderiyor. Kürt halkının üzerine parçalanmış evlatların cenazelerin gönderen zihniyeti ve onun sözcüsü olan Erdoğan`ı kentimizde istemiyoruz. Kanlı elleriyle bu topraklara gelmesin."

"Erdoğan`ın mitingine katılanlar hedefimiz olacaktır"

Erdoğan`ın mitingine katılanların hedef olacağının vurgulandığı açıklamada PKK, "Onurlu ve vicdan sahibi olan Van halkını Tayyip Erdoğan`ı protesto edip, mitinge katılmamaya davet ediyoruz. Bunun için Bütün Van halkını Erdoğan`ı protesto etmeye davet ediyoruz. Bu kadar Kürt halkının kanını döken Erdoğan`ın mitingine katılanlar ise hedefimiz olacaktır. Onurlu Van halkı şu ana kadar olduğu gibi yarın da tarihi görevini yerine getireceğine inanıyoruz" çağrısı yaptı.

Islah haber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir