• DOLAR 32.496
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2429.44
  • ...
Yahudi Gençlerde Irkçılık Giderek Yaygınlaşıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejiminde yapılan bir kamuoyu yoklaması, Yahudiler arasında işgal altındaki toprakların gerçek sahipleri Filistinlilere yönelik ırkçılığın giderek daha çok yaygınlaştığını gösterdi.

Tel Aviv Üniversitesi İstatistik Bölümü tarafından yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi gerçekleştirilen ankete katılan Yahudi lise öğrencileri ve mezunlarının yarıdan fazlasının Arap ailelerle komşu olmayı veya yakınlarında oturmayı reddettiği belirtildi.

Haaretz gazetesinin dünkü (22 Ağustos Çarşamba) sayısında yayınlanan anket sonuçlarına göre, 410 lise öğrencisi ve mezunuyla yapılan ankete katılanların yüzde 55`i Arap ailelerinden biriyle komşu olmayı veya yakınlarında yaşamayı reddediyor. Ankete katılan öğrencilerin yüzde 59`u ise Siyonist işgal hükümetinin Afrika`dan gelen göçmenleri ülkeden kovması gerektiğini düşünüyor.

Anket sonuçları ayrıca Siyonist gençler arasında işgal ordusunda savaşçı olarak yer almak isteyenlerin sayısında düşüş olduğunu gösterdi. Ankete katılan öğrencilerden yüzde 60`ı orduda görev almayı reddederken, yüzde 39`u ise dindar Yahudilerle 1948`de işgal edilen topraklarda yaşayan Filistinlilerin de mecburi askerlik hizmetine tabi tutulması gerektiğini belirtti.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir