• DOLAR 32.352
  • EURO 35.139
  • ALTIN 2308.306
  • ...
Simitçilerin Kavgası Kanlı Bitti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi`nde meydana geldi. Mahmut T., İbrahim Tunç (29) ve Şehmuz Güler (30) simit satmak için Merkez Park içerisindeki kürenin yanına geldi. Ancak Mahmut T. ile diğer simit satanlar arasında kısa sürede yer yüzünden tartışma çıktı. Mahmut T. diğer iki simitçiye "Burası benim mekanım burada simit satamazsınız" diyerek parktan çıkarmak istedi.

Bunun üzerine İbrahim Tunç ve Şehmuz Güler, "Biz burada her zaman simit satıyoruz satmaya devam edeceğiz" diye yanıt verdi. Bunun üzerine Mahmut T. sinirlenerek yanında bulunan bıçağı çekip Tunç ve Güler`e saldırdı. Simitçiler biranda neye uğradıklarını şaşırarak kaçamazken Mahmut T. iki simitçiyi de vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı. Olayı görenler hemen polise ve ambulansa haber verdi.

Bu arada Mahmut T. de olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kanlar içinde kalan simitçiler ise kısa sürede olay yerine gelen ambulansla Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan simitçilerin hayati tehlikesinin olduğu bildirildi. Polis ise kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.
 

iha

Bu haberler de ilginizi çekebilir