• DOLAR 32.382
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2326.174
  • ...
Adana Basınından Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - 23 Ağustos 2012 Perşembe günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:


ADANA HABER: ALDIRMAZ`I KİMSE ADAY YAPMAZ
CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıtkı Özer`den iddialı değerlendirme, \"Hangi partiden aday olacağını bilmeden her tarafa mavi boncuk dağıtıyor, dev birlbordlarla akıl almaz reklamlar yapıyor. Mevcut partiler, benim tanıdığım Aldırmaz`ı aday yapmaz\" dedi.

Adana AMATEM Mersin`e Örnek Oldu
Yenişehir Belediye Başkanı Genç, \" Adana`da çok güzel bir proje yapmışlar. Biz projeyi yaparken orayı baz aldık. Adana`daki merkez 80 kişilik ama biz 60 kişi kapasiteli öngörüyoruz\" dedi.mersin Merkez İlçe Ynişehir Belediyesi, İlçeye Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi(AMATEM) yapacak.

Gözyaşlarıyla Uğurlandı
Gaziantep`teki bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden 11 yaşındaki Sevgi Gülperi İnanç`ın cenazesi, Gaziantep`ten polis eskortu eşliğinde getirildiği Adana`da toprağa verildi.


ADANA 5 OCAK GAZETESİ: YIKAMAZSINIZ!
Gaziantep`te önceki gün PKK`nın bomba yüklü aracı infilak ettirmesiyle 4`ü. çocuk 9 kişi yaşamını yitirdi. Terör şehitlerinden 3`ü son yolculuklarına uğurlandı. 6 kişi ve dün hayatını kaybeden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin`in annesi için Gaziantep`te tören düzenlendi.

Adana Emniyetinden Dev Operasyon
Adana Emniyet Müdürlüğü, Gaziantep`te bomba yüklü aracın infilak etmesinin ardından alarma geçerek aralarında özel harekat, çevik kuvvet ve terörle mücadele ekiplerinin de bulunduğu 1000 polisle 10 mahallede uygulama yaptı. (Mustafa Çiçek- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir