• DOLAR 32.331
  • EURO 35.068
  • ALTIN 2296.439
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti`nden İLKHA`ya  Bayram Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi Batman`daki yerel ve ulusal basın temsilciliklerini ziyaret ederek Ramazan bayramlarını kutladı. Genel Başkan Abdurrahman Cens, Genel Sekreter Ekrem Gülşen ve Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Teymur`dan oluşan Mustazaflar Cemiyeti heyeti bu kapsamda İlke Haber Ajansı Batman Bürosunu ziyaret etti.

 

Ziyaret sırasında Gaziantep gerçekleştirilen bombalı saldırıyla ilgili değerlendirmede bulunan Mustazaflar Cemiyeti Genel Başkanı Abdurrahman Cens, 9 masum insanın hayatını kaybettiği bombalı saldırı ile ilgili olarak, derin üzüntü içinde olduklarını belirterek masum ve sivil insanların hedef alındığı terör eylemlerini lanetlediklerini ifade etti.

 

Roboski`de Katliam Yapan Zihniyet ile Gaziantep`te Katliam Yapan Zihniyet Aynıdır

Saldırıda ölenlere Allah`tan rahmet dileyen Cens, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara da Allah`tan acil şifalar diledi.
Özellikle bayram gününde insanların sevinçli olduğu bir günde böyle bir saldırının olmasının nefret uyandırıcı olduğunu ve kabul edilemeyeceğini dile getiren Cens, \" Bu Saldırı, bayramda sevincimizi hüzne dönüştürmüştür. Terörle masum insanların kanını dökmekle bir yere varılmaz. Yol kesmek, araç yakmak, şantiye basmak gibi eylemlerle bir yere varılmaz. Halka zarar veren bu eylemleri lanetliyoruz. Roboksi`de katliam yapan zihniyet ile Gaziantep`te katliam yapan zihniyet aynı zihniyettir. Halka zulüm yapmakla kimse bir yere varmaz. Her ikisini de lanetliyoruz\" dedi. (M.Sait Çelik-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir