• DOLAR 32.372
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.233
  • ...
Bahçeli`nin AK Parti`yi Devirme Planı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yakın kadrosundaki bütün isimlerin evli kadınlarla pis görüntüleri ortaya çıkan Devlet Bahçeli ani bir kararla 6 Haziran’da Diyarbakır’a gitmeye karar verdi.

Bugüne kadar Diyarbakır’da hiç seçim çalışması yapmayan ve Diyarbakır’dan milletvekili çıkarma ihtimali de bulunmayan Bahçeli’nin programında olmadığı halde aniden Diyarbakır’a gitme kararı alması dikkat çekti.

19 ve 20. Dönem Milletvekili Emekli Hava Yarbay Tevfik Diker, MHP Lideri Devlet Bahçeli‘nin 11 yıl aradan sonra Diyarbakır‘a gitme kararını, çarpıcı biçimde yorumladı.

Son birkaç gündür Diyarbakır’da bulunduğunu ve oradaki siyasi ortamı, sosyal havayı incelediğini belirten Diker şöyle konuştu:

“Projeye göre Bahçeli, Diyarbakır‘a gitmeli ve orada bir menfur saldırıya uğramalı. Çünkü seçmen bir menfur saldırıya uğrayan Bahçeli‘ye sandıkta sahip çıkar, kasetleri unutur. Bahçeli yeni kaset skandalında ismi medyaya yansıyan isimlere sahip çıkarak bu konuda tavır değişikliğine girdi. Bütün bunlar bir arada değerlendirilmelidir."

Diker, sözlerini şöyle tamamladı:

"Diyarbakır‘da gördüklerimi, işittiklerimi ve Ankara‘da konuşulanları üst üste koyduğumda; MHP Lideri Bahçeli‘nin Diyarbakır‘a gidişi BDP destekli bağımsız adaylara olan taban desteğini de artırır. Çünkü etki-tepki meselesi. Bağımsız adayların menfaatine oluşacak havadan en çok AK Parti zarar görür. Bahçeli‘deki bu ani değişiklik en çok Ergenekoncuları sevindirir. Çünkü, anketlere yansıdığına göre MHP baraj altına gidiyor. Ergenekon‘un beklediği CHP- MHP koalisyon iktidarı hayali de suya düşüyor. Bu nedenle Bahçeli‘nin Diyarbakır‘a gitme fikrindeki ani değişiklikte ‘Ergenekon‘un bir rolü var mı?‘ sorusu ister istemez gündeme gelecektir. Bana göre bir proje geliştirilmiş olabilir.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir