• DOLAR 32.376
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.797
  • ...
Yeni Otogar 2013`te
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin Büyükşehir Belediyesi, yıllardır yapılacağı söylenen ve bir türlü inşasına başlanmayan yeni otogarın 2013`te tamamlanacağını belirtti.

 

Konu hakkında açıklamada bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan, yeni otobüs terminalinin projesi ve yapılacak yerin fizibilite çalışmasının tamamlandığını ifade ederek \"Söz konusu yerde inşa edilecek yeni otobüs terminali, kentimizin büyüklüğüne uygun ve modern bir şekilde dizayn edilecektir. Hizmet kapasitesi açısından mevcut otobüs terminalinin en az 2-3 katı büyüklüğünde düşünülen yeni otobüs terminalinde alış-veriş merkezleri ve sosyal birimler de mevcut olacak.\" dedi.

 

Yeni otobüs terminalinin temelini 2013 yılının başlarında atmayı ve yıl sonuna kadarda hizmete sunmayı hedeflediklerini sözlerine ekleyen Özcan, \"Yeni otobüs terminali sözümüzü inşallah yerine getireceğiz. Zaten yerimiz, bütçemiz ve projemiz de hazır. Önümüzdeki 1 yıl içinde Mersin`e bir yeni otogar daha katmayı planlıyoruz.\" İfadelerini kullandı. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir