• DOLAR 32.598
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2499.242
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Van`da yayımlanan gazetelerden bazı haber başlıkları şu şekilde;

VAN OLAY GAZETESİ: RAMAZAN BİTTİ, KULLUK DEVAM EDİYOR
Ramazan-ı Şerif`te dinî şuur kazanmış insan, Müslümanlığını elbette Ramazan ayı ile sınırlamaz, Ramazan`dan sonra gömlek çıkarır gibi dinî hayatı çıkarıp da eski gaflet gömleğini giymeye yönelmez.

Bir Asır Sonra Bayram Namazı
Van Valisi Münir Karaloğlu, Vanlılarla birlikte 97 yıl sonra Ramazan Bayramı namazını Van Kalesi`nin zirvesinde bulunan Süleyman Han Camii`nde eda etti.

Van`da Özlenen Bayramlaşma
Van`da İslami sivil toplum kuruluşlarının yoğun katımlıyla Hz. Ömer Camii`nin avlusunda ikindi namazından sonra gerçekleşen bayramlaşmaya halktan da önemli bir katılım olurken, özlenen bayramlaşmalar işte bunlardır yorumları yapıldı.


BÖLGE GAZETESİ: Ak PARTİ`DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Van`da, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) tarafından düzenlenen bayramlaşma programında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Konteyner Kentte Bayram...
Van`da büyük yıkıma neden olan depremin ardından toparlanmaya başlayan Vanlılar, bayram coşkusunu konteynır kentte yaşadı.

VANGÖLÜ EKSPRES: İŞSİZLERE MÜJDE
Van Yararına Çalışma Derneği Başkanı Etem Altın, eylül ayında 5 bin işçinin işe alınacağını müjdeledi.

Ercişliler Ekmeklerini İranlılarla Paylaşıyorlar
23 Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihlerinde meydana gelen depremin vurduğu Erciş`te vatandaşlar, depremle sarsılan İran`a yardım seferberliği başlattı.

VAN POSTASI: VALİ MÜNİR KARALOĞLU:
Hem uluslar arası fitne odakları hem de terör örgütü şunu iyi bilsin si bu millet, bu kirli oyun karşısında asla ve asla diz çökemeyecektir.

BDP`lilerin Teröristlerle Buluşmasına İnceleme
Van Cumhuriyet Başsavcıvekilliği, BDP`li milletvekillerinin, Şemdinli Derecik bölgesinde silahlı teröristlerle buluşmasıyla ilgili inceleme başlattı.

GATEZE VAN: VAN`DA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI
Kazada otomobil sürücüsüyle yanında bulunan 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, kaza dün gece İskele Caddesi üzerinde bulunan eski Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü`nün yanında meydana geldi.

Marmara Depremindeki Hata Van`da Tekrarlanmamalı
Uzmanlar, Marmara depreminden sonra özellilke Sakarya`da orta hasarlı binalar konusunda yapılan hatalara Van`da da düşülmemesi için uyarıda bulunarak, bu binalarda iskana asla izin verilmemesini istedi.

VAN TARAF GAZETESİ: \"AYAN BEYAN BİR PKK SALDIRISI\"
Hüseyin Çelik, korkunç saldırıyı PKK`nın üstlenmemesini yorumladı: Bu ilk inkârları değil, bizce PKK yaptı.

Kışanak`ın Sarıldığı PKK`lı Yeşiltaş`ı Basmış
BDP`li Gültan Kışanak`ın kucaklaştığı PKK`lının kod adının `Ciğer- Brindar` olduğu ve 8 askerin şehit edildiği Yeşiltaş Karakolu baskınına katıldığı tespit edildi.(Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir