• DOLAR 32.575
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2493.377
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 22 Ağustos 2012 Çarşamba günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Batman Basın.Com; `Peygamber Sevdalılarından Mahşeri Bayramlaşma`
Batman Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen bayramlaşma programında Hamidiler Camii`nde buluştular.

`Batman Bölge Hastanesi`nde Artroskopi Rahatlığı`
Batman Bölge Hastanesi`nde artroskopi cihazı ile menisküs ameliyatları artık 30 dakikada yapılıyor.

Batman Umut Gazetesi; `Kalpazanlar İş Başındaydı`
Yaklaşan Ramazan Bayramını fırsat gören kalpazanlar halkın akın ettiği mağazalara sahte paralar vererek iş yeri çalışanlarını dolandırıyorlar. Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle vatandaşları ve esnafı saran alışveriş telaşı kalpazanların iştahını kabarttı.

`Bayram Namazında Maliye Bakana Sevk Sitemi`
Batman`da sabahın erken saatlerinde bayram namazı için küçük büyük herkes camilere akın etti. Bayram namazı sonrası Arakan`da yaşanan zülüm ve soykırımın bitmesi için yardım toplandı. Bu arada bir mahkum yakını Maliye Bakanına kardeşinin sevkinin Ordu`ya çıkarılmasından dolayı sitem etti.

Batman Gazetesi; `Belediyeye Sivrisinek Tepkisi`
Sıcaklardan dolayı balkon ve damlarda yatmak zorunda kalan Batmanlı vatandaşlar, sivrisineklerden dert yakınıyor. Sivrisineklerin artmasını ilaçlama yapılmamasına bağlayan vatandaşlar, Belediyeye tepki gösterdi.

`Umut-Der Mültecilere Sahip Çıktı`
Suriye`de yaşanan çatışmalardan dolayı ilimize gelen ve Çarşı Mahallesi Mehmet Sincar Caddesi 287 nolu evde ikamet eden Suriyelilere Umut Der yardım eli uzattı.

Batman Pusula Gazetesi; `DEDAŞ Elemanı Akıma Kapıldı`
Mezrada elektrik arızayı gidermek için çıktığı elektrik direğinde akıma kapıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden DEDAŞ elemanı direkte bir saat asılı kaldı.

`Bakan Şimşek`ten Vali Turhan`a Takdirname`
Balıkesir`e ataması yapılan Batman Valisi Ahmet Turhan onuruna verilen veda yemeğine katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Vali Turhan`a Batman`a hizmetlerinden dolayı takdirname verdi.

Batman Medya Gazetesi; `Nefes Kesen Kovalamaca`
Önceki gece yarısı yaşanan olayda, polis ve şüpheli araç arasında yaklaşık 3 saat süren kovalamaca, kaza ile sona endi. Polis otosu ve park halindeki araca çarparak duran araçtaki 4 kişi gözaltına alındı.

`Veda Bayramı`
Batman Valisi Ahmet Turhan, görev yeri Balıkesir`e gitmedin önce son kez bayramda vatandaşlar ile bir araya geldi. Öğretmenevindeki bayramlaşma törenine ilgi büyüktü.

Batman Postası; `Memur Sen`den Gaziantep`teki Saldırıya Kınama`
Memur Sen İl Başkanı Mehmet Şafi Özperk, Gaziantep`te düzenlenen çocukların ve sivillerin katledildiği bayramın kana bulandığı bu insanlık dışı saldırıyı kınayıp, lanetlediklerini ifade etti.

`Kayapınar`a Taziye Evi`
Kayapınarlı hayırsever vatandaş, taziye evinin olmadığı Kayapınar Beldesine rahmetli babasının adına taziye evi yaptırdı.

Batman Mezopotamya Gazetesi; `Engellilerden Fakir Ailelere Yardım`
Engellileri Koruma ve Topluma Kazandırma Derneği 7 fakir aileye 75 TL`lik bayram paketi dağıttı.

Batman Barış Gazetesi; `Çift Vardiya Dönemi`
Belediyenin Ramazan gece mesaisi bayramdan sonra çift vardiya sürecek Ramazan ayı boyunca gece mesaisi yapan Batman Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor.

`Özgür Eğitim-Sen`den Gaziantep`teki Saldırıya Kınama`
Memur Sen İl Başkanı Mustafa Sevinçer, Gaziantep`te 9 kişinin vefat etmesine ve 60`ın üzerinde kişinin de yaralanmasına neden bu olayı şiddetle kınadıklarını ifade etti.

Batman Doğuş Gazetesi; `Harçlılar Oyuncak Silahlara Gitti`
Batman merkez ve ilçesinde bayramda çocuklar geleneği bozmadı. Bütün uyarılara rağmen oyuncak silahlar, çocukların elinden düşmedi.

Batman Çağdaş Gazetesi; `İki Çocuk Annesi İntihar Etti`
Beşiri Danalı köyünde ikamet eden iki çocuk annesi 25 yaşındaki F.G girdiği bunalımdan kurtulamayarak av tüfeğini göğsüne dayayıp tetiği çekti. Çocuklarının önünde av tüfeği ile intihar eden genç kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.(Halid Coşkun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir