• DOLAR 32.376
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2325.65
  • ...
Başhekim Hastaların Bayramını Kutladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yusuf Yağmur, Ramazan Bayramı`nda da personelini ve hastaları yalnız bırakmadı. Bütün hastaları tedavi gördükleri birimlerde ziyaret ederek, hem geçmiş olsun dileklerini ileten, hem de Bayramlarını kutlayan Yusuf Yağmur`un bu ziyareti, hastalara büyük moral oldu.

Beraberinde Başhemşire Yardımcısı Emine Güzel, İdare Amiri ve bölüm sorumlularıyla katları gezen Yağmur, hastalara gül vererek kolonya ve çikolata ikram etti. Hastalara moral aşılayan Yusuf Yağmur, refakatçilerin de bayramını kutlayarak, bir süre sohbet etti. Ziyaret ettiği hastaları muayene ederek, son durumları hakkında bilgi alan Yusuf Yağmur`un bu jesti, hastaları duygulandırdı.

Başhekim Yağmur, \"Hepimizin bildiği gibi Bayramlar, büyük önem taşıyan müstesna günlerdir. Yüce Rabbimden bu mübarek günlerde ülkemize ve tüm insanlık âlemine, sağlık, mutluluk ve huzur nasip etmesini niyaz ediyor ve bir kez daha bütün hastalara şifa diliyorum` dedi. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir