• DOLAR 32.535
  • EURO 34.772
  • ALTIN 2492.832
  • ...
Heyecanla beklenen “Siyer Sınavı” başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Vakfı, "O'nu Oku O'nu Yaşa" sloganıyla yarın Türkiye genelinde yüzbinlerce kişinin katılımıyla düzenlenecek Siyer Sınavı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Büyük bir heyecanla yarın yapılması planlanan sınavla ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Sınav Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan, öncelikle sınava girecek adaylara başarılar diledi.

Bir Siyer Sınavı'nı daha gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını belirten Aslan, “Rabbimize hamd ve şükürler olsun, yarın yüzbinlerin katılımıyla ‘O'nu Oku O'nu Yaşa’ temasıyla bir Siyer Sınavı'nı daha gerçekleştireceğiz. Siyer sınavına katılacak tüm kardeşlerimize şimdiden başarılar diliyoruz. Sınavımız ülkemizin 74 ilinde ve 283 ilçesinde inşallah gerçekleşecektir. Kendilerine mesaj giden kardeşlerimiz mesajdaki sınav yerlerine gidip sınavlarına girebilirler. Kendilerine mesaj gitmemiş olan kardeşlerimiz ise eğer başvuru yapmışlarsa kendilerine en yakın sınavın yapılacağı yere gidip sınava girebilirler.” dedi.

“Sınavdan yarım saat önce sınav yerinde hazır olunmalı”

Sınava girecek adaylara önemli tavsiyelerde bulunan Aslan, “Sınava giderken herkes yanında kimlik belgesi, kurşun kalem ve silgi bulundurmalıdır. Sınavın saat 11.00’de başlayacağı göz önünde bulundurularak en geç 10.30’da sınavın yapılacağı merkezde hazır olunması gerekiyor. Şimdiden sınava katılan, emek sarf eden, bu hususta katkı sağlayan herkese Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.

“Sınavımızın yapılmasıyla ilgili herhangi bir engel yoktur”

Yapılacak sınavla ilgili hiçbir sıkıntının olmadığını, tüm üyeleriyle birlikte sınava hazır olduklarını vurgulayan Aslan, “Sınavımızın yapılmasıyla ilgili olarak herhangi bir engel yoktur. Bu hususla ilgili kardeşlerimiz günlerdir yoğun bir mesai harcadılar. Sınavımız 74 ilde planlandığı şekilde inşallah yarın gerçekleşecektir. Sınavda dereceye girenlere 5 umre ödülünün yanı sıra 2 bin çeşit birbirinden farklı ödül verilecektir.” ifadelerini kullandı.

“Sınavın cevapları Rehber TV’de açıklanacak”

Akşam saatinde sınavla ilgili soru ve cevapların Rehber TV’de açıklanacağını aktaran Aslan, “Sınavımızı yaptıktan sonra Rehber TV ekranlarında canlı bir şekilde 17.00 ila 19.00 saatleri arasında birinci ve ikinci kategorilerin sorularını çözeceğiz. Soruların çözümü biter bitmez birinci ve ikinci kategorilerin soru ve cevapları Doğruhaber Sitesi'nin mobil uygulamasından hemen indirilip kontrol edilebilir. 20.00 ila 22.00 saatleri arasında ise üçüncü ve dördüncü kategorilerdeki sorularımızı çözüp, onların da soru ve cevapları Doğruhaber Sitesi'nin mobil uygulamasından hemen indirilip kontrol edilebilir. Tüm planlamamız tamamdır, sıkıntımız yok. Sınava katılacak herkese başarılar dileriz.” şeklinde konuştu.(Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir