• DOLAR 32.827
  • EURO 35.503
  • ALTIN 2511.437
  • ...
İzmir Bilal-i Habeş Camiinde Bayramlaşma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR - Mustazaflar Cemiyeti İzmir Şubesi tarafından organize edilen bayramlaşma programı Akıncılar Bilal-i Habeş Camiinde öğle namazını müteakiben başladı.

Namazdan çıkanlar önce ikram edilen şekerden aldı, ardından bayramlaşmak için oluşan musafaha halkasına girdi. Genciyle, yaşlısıyla Müslümanlar birbirlerine hasretle sarılıp bayramlarını tebrik edince İzmir`de görülmeye hasret görüntüler ortaya çıktı.

Bayramlaşma esnasında duygularını aldığımız Hafız Bedirhan Akgül, "Böyle bayramlaşma görüntülerini başka yerde görmek çok zor, dolayısıyla İslam kardeşliğinin vermiş olduğu bu güzel tablo gerçekten etkileyici. Cami cemaatinden de tanımadığımız bir sürü kişi bizimle bayramlaştı. İnşallah bunları yayarak toplum arasında kaynaşmayı sağlarız. Böyle şeyler çok güzel bunları devam ettirmek gerekiyor" dedi.

Mutluluğu yüzünden okunan diğer kişi ise 12 yaşındaki Sait. Bayramlaşmaya akrabalarıyla geldiğini söyleyen küçük Sait "Çok mutluyum buraya akrabalarımla geldim ve bu çok güzel bir manzara" dedi.
(Yunus Şani-İLKA)
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir