• DOLAR 32.378
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2325.675
  • ...
Muş Selam der Gönüllüleriyle Toplu Bayramlaşma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MUŞ - Muş Selam İlim Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl dernek binasında yaptığı bayramlaşma programını bu yıl yoğunluk olması münasebetiyle bir düğün salonunda yaptı. Dernek yetkilileri yaptıkları açıklamada, ``Tüm dünya Müslümanlarının ve hasetsen dünya mustazaflarının Ramazan bayramını tebrik ediyor Alem-İ İslam`a hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.\" dediler.

Bayramlaşma programı M. Şirin Çağlayan hocanın Kuranı Kerim okuyuşuyla başladı. Dernek gönüllülerine özellikler teşekkür eden Dernek Başkanı Cesim Yılmaz, arkadaşlarımızın Ramazan ayı boyunca durmaksızın yardım faaliyetlerinde, sosyal etkinliklerde Allah rızası için çok çalıştıklarını kendilerinin ecrini Allah`ın(cc) misliyle vereceğine inandığını söyledi.

Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı da Molla Ali Aslan hoca yaptı. Konuşmasında, ``Bizler bayram için buradayız, ama bizim asıl bayramımız Kuran`ın hakim olduğu, mustazafların da ağlamadan, sevinç içinde, özgür, cezaevlerinde çocuklarından uzak müminlerin özgür olduğu zaman gerçekten sevinip bayram edeceğiz. Rabbimize şükürler olsunki Ramazan ayını idrak ettik, hakkını verdik Allah ibadetlerimizi katında kabul buyursun`` dedi.

Program daha sonra salavatlar ve tekbirlerle bayramlaşmayla sona erdi.(İnan Sur - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir