• DOLAR 32.377
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2325.861
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti 40 Vatandaşı Giydirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN- Yakın bir zamandır kurulmasına rağmen vatandaşlara olan hizmetlerine devam eden Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi, Ramazan Bayramı nedeniyle 40 yardıma muhtaç vatandaşı alış-veriş merkezine götürerek giydirdi.

Rahmet, mağfiret, kardeşlik ve yardımlaşmanın doruk noktasına çıktığı mübarek Ramazan ayında STK`ların yardımları hızla devam etti. Bu amaçla Mustazaflar Cemiyeti Mersin`de 40 yardıma muhtaç vatandaşı giydirdi.

Yapılan yardımlar hakkında açıklamada bulunan Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şube Başkanı Veysi Yumlu, \"Yardımlaşmanın doruk noktaya ulaştığı şu günlerde cemiyetimiz zengin ile fakir arasında köprü olmaya devam etmektedir. Bu cihetle daha önce de Adana Umut-Der Gıda Bankası ile birlikte Mersin`de 150 aileye gıda, et ve sebze yardımında bulunduk. Yardım komisyonumuzun tespit etmiş olduğu birinci derecede yardıma muhtaç 40 vatandaşımızı ise alış-veriş merkezine götürerek, istediklerini alıp giymek sureti ile kendilerini giydirdik.\" diye konuştu.

Ramazan Yaşan Maneviyatın Ramazandan Sonrada Devam Etsin
Dünyanın dört bir tarafında akıtılan Müslüman kanının, yaşanan zulümlerin bir an önce son bulmasını da Allah`tan diledikleri kaydeden Yumlu, \"Özellikle Ramazan ayı içerisinde yaşanan manevi atmosferin Ramazan`dan sonrada yaşanması gerektiğine inanıyorum. Allah`tan şunu diliyorum. Ramazanda yaşadığımız bu manevi güzellikleri, diğer aylarda da yaşanmasıdır.

Yumlu son olarak sözlerine şunları ekledi: \"Tüm İslam aleminin Ramazan bayramını en içten dileklerim ile tebrik ediyor, özelikle İslam aleminin mağdur ve muhtaç ailelerine yardımcı olmasını Allah`tan temenni ediyorum. Tüm Müslümanların huzur, selamet ve Allah`ın istediği gibi bir çizgide yaşamlarını devam ettirmesi temennisin de bulunuyorum.\" dedi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir