• DOLAR 32.558
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2422.833
  • ...
Cizre`de Öldürülen AKP`li Vekilin Kardeşi Defnedildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Cizre Ulu Camisinde Bayram Namazını müteakiben kılınan cenaze namazına yüzlerce kişi katıldı. Cenaze namazına Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Cizre Kaymakamı Şenol Koca da katıldı. Cenaze namazı kılındıktan sonra cenazesi Cizre Asri Mezarlığına götürülerek toprağa verildi. Toprağa verme esnasında aile fertlerinden ve yakın dostları gözyaşlarına boğuldu.

Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker de mezarlığa gelerek cenaze törenine katıldı. Kendi elleriyle mezarlığa kürekle toprak atan Bakan Mehdi Eker, \"Saldırı ile ilgili tüm çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda katili bulunur ve cezası verilir\" diye konuştu.

Ramazan Dindar`ın cenazesi toprağa verildikten sonra ailesi taziyeleri Ulu Camisinde kabul etti. Taziye ziyaretine giden Bakan Eker, ailesine başsağlığı diledi.

Ak Parti Şırnak Milletvekili Emin Dindar ise umre ziyaretini yarıda bırakarak öldürülen kardeşi için Cizre`ye geldi. İlk önce defnedilen kardeşinin mezarına giden Emin Dindar, mezar başında dua ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Şırnak Valisi ile beraber mezarlığı ziyaret eden Dindar, bir süre mezarında dua ettikten sonra taziye yerine geçti. (Abit Dündar -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir