• DOLAR 32.591
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2511.246
  • ...
Ensar Der Üyesinden Bayram Kahvaltısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIRFA - Ceylanpınar ilçesinde faaliyet yürüten Ensar Der, her yıl olduğu gibi bu yılda "Bayram Kahvaltısı"nda üye ve gönüllüleriyle bir araya geldi.

Bayram Namazı`ndan sonra mezarlık ziyareti yapan dernek üyeleri ardından kahvaltıya hazırlanan Ensar Der üyesi Rahmetullah Durmaz`ın evine geçti.

Bu hayırlı çalışmayı 90`lı yılından önce Muhammed Şakir Hoca`nın yaptığını ifade eden Durmaz, ardından bu hayırlı çalışmayı kendisinin üstlendiğini söyledi.

Durmaz, "Ben, 1995 yılından bu yana her Ramazan ve Kurban Bayramı`nda halka kahvaltı veriyorum. Tabi ilk önceleri sadece akraba ve tanıdıklara veriyordum. Daha sonra halka açık hale getirerek tüm müslümanlara bayram kahvaltısı verdim. Bunu sadece Allah rızası için yapıyorum" dedi.

Bayram kahvaltısına katılan Nurettin Ayak, "Bu program sayesinde dostlarımızla bir araya geliyoruz. Özelikle toplumun yozlaştığı, komşuluk arkadaşlık ilişkilerinin çok zayıfladığı bu devirde böyle programların yapılmasını takdire şayandır" diye konuştu. (Mustafa Kaynak-İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir