• DOLAR 32.604
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2499.047
  • ...
Bayramlaşırken Başından Vuruldu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Olay, bu sabah Karadeniz Mahallesi Camii`nin avlusunda meydana geldi. 40 yaşındaki Trabzonlu döner ustası Turan Samast bayram namazını kıldıktan sonra camiinin avlusuna çıktı. Belindeki tabancayı çıkartarak rasgele ateş eden Samast`ın silahından çıkan kurşunlardan biri o sırada camii avlusunda bayramlaşan kaporta ustası 32 yaşındaki Murat Serdar`ın başına isabet etti. Serdar, kanlar içerisinde yere düşerken, Samast ise olay yerinden kaçtı.

Camiidekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekipleri Serdar`ın başına isabet eden kurşun nedeniyle hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri camii çevresini güvenlik şeridine alırken, oğlunun öldüğünü haberini alan annesi Fatma Serdar, camii önünde sinir krizleri geçirdi.

POLİSE TESLİM OLDU

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Serdar`ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu`na gönderildi. Olaydan sonra kaçan Turan Samast, Çarşı Polis Merkezi`ne gelerek silahı ile birlikte teslim oldu. Gözaltına alınarak Tekirdağ Devlet Hastanesi`nde sağlık kontrolünden geçen Samast, "Kaza ile oldu, pişmanım. Nasıl oldu anlamadım" dedi. Emniyete ifade için götürülen katil zanlısı Samast`ın Gazeteci Hrant Dink`in katil zanlısı Ogün Samast`ın amcasının oğlu olduğu öne sürüldü.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir