• DOLAR 32.502
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2429.585
  • ...
Ümmet Der Ramazan`da Yetim Ve Muhtaçları Sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Toplumda Ümmet Anlayışı Yayma ve Yaşatma Derneği (Ümmet Der), Ramazan ayı münasebetiyle muhtaç ailelere yardımda bulundu.

Ümmet Der yardım komisyonu başkanı M. Kerem Terim Ramazan ayının gelmesiyle yardım faaliyetlerini artırdıklarını belirterek, dernek günülerinin önceden tespit ettiği birinci dereceden muhtaç, 425 aileye gıda, kırmızı et, tavuk eti, elbise, ayakkabı yardımında bulunduklarını ifade ettiler.

Çalışmaları neticesinde Silvan ilçesi içerisinde yüzlerce muhtaç ailenin olduğunu üzülerek gördüklerini söyleyen Terim, "Ziyaretlerine gitmiş olduğumuz ailelerin birçoğunun perişan bir vaziyette olduğunu büyük bir üzüntü ile müşahede ettik. Bu ailelerin birçok şeye ihtiyaç duyduklarını öğrendik. Bu çerçevede Silvan Ümmet Der olarak bizim tespit etmiş olduğumuz bu ailelere yardım komisyonumuz aracılığıyla yardımları ulaştırdıklarını" söyledi.

Konuşmasının sonunda Terim: "Bizi yardımları ile yalnız bırakmayan hayırsever tüm vatandaşlarımıza minnettarız, Allah razı olsun". dedi. (Yusuf Batı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir