• DOLAR 32.51
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2425.024
  • ...
Bingöl`e SGK Hizmet Binası Yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL-Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz`ın Danışmanı Aydın Polat yaptığı açıklamayla yeni SGK binasının yapılacağını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Polat, \"Bilindiği üzere Bingöl`de SGK Hizmet binası zemin kat ve 4 normal kat olarak hizmet vermekteyken Mayıs 2003 depreminde 3. ve 4. katlar hasar görmüş bu katlar yıkılarak bina güçlendirilmiş ve onarımı yapılmıştır. Yapılan güçlendirme ve onarım çalışmalarından sonra hizmetlerini sürdürmeye devam eden bu binada artan iş yoğunluğu ve çalışma koşulları, yeni bir hizmet binasına ihtiyaç duyulur hale getirmiştir\" dedi.

İhale yapıldıktan sonra 500 gün içerisinde yeni hizmet binasının faaliyete gireceğini vurgulayan Polat: \"Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Milletvekilimiz Sayın Eşref Taş`ın girişimleriyle konu sık sık gündeme getirilmiş ve alınan kararla Bingöl`de yeni bir Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasının yapılmasına karar verilmiştir. 11.09.2012 tarihinde Ankara`da hizmet binası yapım ihalesi yapılacaktır. İhale yapıldıktan sonra 500 gün içerisinde Bingöl`de yeni bir SGK hizmet binasına kavuşturulması planlanmaktadır\" şeklinde konuştu.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir