• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mustaz`af`lar Cemiyeti Adana Şubesinden Bayram Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Sivil Toplum Kuruluşları yarın İslam aleminin idrak edeceği Ramazan Bayramı için mesajlarını yayınlamaya devam ediyor. Adana`da faaliyet gösteren Mustaz`af`lar Cemiyeti Adana Şubesi de yayınladığı bayram mesajında ümmeti Muhammed`in Ramazan Bayramı`nı tebrik etti.

Mustaz`af`lar Cemiyeti Adana Şube Başkanı Veysel Yavuz yayınladığı mesajda, \" Yaşadığımız bu günlerde ümmet olarak çok sıkıntı içerisindeyiz. Dünya`nın her tarafında Müslümanlar zulüm ve eziyet görmekte, sıkıntılar çekmekte ve hakları Allah düşmanları tarafından gasp edilerek ellerinden alınmakta. Ama ne olursa olsun Allah`u Teâlâ`nın bizlere bir ikramı olan Ramazan bayramı geldi. Rabbim nasip ederse yarın sabah bu mübarek bayramı ümmet olarak idrak edeceğiz. Tüm sıkıntı ve dertlere rağmen bu bayramı en güzel şekilde karşılamalı ve rabbimizin bizlere verdiği bu hediyeye Bayramı en güzel şekilde geçirerek karşılık vermeliyiz.\" dedi.

Yavuz, yayınladığı bayram mesajını şu sözlerle noktaladı: \" Tüm İslam Ümmetinin mübarek Ramazan bayramını tebrik eder, Cenab-ı Allah`tan hayırlara vesile kılmasını ve ümmetin vahdetine, dirliğine ve birliğine sebebiyet vermesini niyaz ediyorum.\" (Mustafa Çiçek-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir