• DOLAR 32.367
  • EURO 35.048
  • ALTIN 2326.05
  • ...
Cam Bebek Hastası Yardım Bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS- Çağrı TV`nin Umut Kapısı programıyla bütün dünyanın mağduriyetine şahit olduğu küçük Şeymanur, ameliyatının tamamlanması için hayırseverlerden gelecek yardımı bekliyor. Doğuştan (cam bebek )cam kemik hastalığına yakalanan küçük Şeymanur`un hayırseverler tarafından gelecek olan yardımlarla sağlığına kavuşabileceğini söyleyen baba Cumali Yılmaz, hayırseverlerden yardım beklediklerini söyledi.

Hayır severlerin yaptıkları yardımlarla Şeymanur`un geçtiğimiz 3 ay içinde üç ameliyat geçirdiğini söyleyen baba Yılmaz, "Kızımın sağlığına kavuşabilmesi için daha 25 ameliyat geçirmesi gerekiyor. Bu ameliyatları yapacak gücümüz yok. hayır severlerden yardım beklediklerini" ifade etti.

Tatvan Umut-Der Başkanı Fesih Ulugöl ise, hayır severler tarafından kendilerine teslim edilen bir miktar parayı bu gün Şeymanur`un ailesine ettiklerini belirterek, fakat tedavisi için yeterli bir miktar olmadığını bu anlamda hayır severlerden Şeymanur`un sağlığına kavuşması için yardım beklediklerini kaydetti. (Erkan Yürek-İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir