• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 18 Ağustos 2012 Cumartesi günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Batman Basın.Com; `\"İsrailsiz Bir Dünya\"`
\"Dünya Kudüs Günü\" ve İslam coğrafyasında yaşanan zulümler münasebetiyle kitlesel bir basın açıklaması yapan Batman Hak ve Özgürlükler Platformu, akan Müslüman kanının durdurulması, özgür bir Kudüs talebi, İsrailsiz bir dünya ve Müslüman coğrafyasında yaşanan trajediye dikkat çekildi.

`Sahte Paraya Dikkat: Kalpazanlar İş Başında`
Yaklaşan Ramazan Bayramını fırsat gören kalpazanlar halkın akın ettiği mağazalara sahte paralar vererek iş yeri çalışanlarını dolandırıyorlar.

Batman Umut Gazetesi; `Batman`da Hırsızlar Yine İşbaşında`
Batman`da hırsızlar girdikleri özel bir Diş Laboratuvar Merkezinden 2 adet bilgisayar ve bir adet televizyon çalarak kayıplara karıştı.

`Batman`da Motosiklet Hırsızlığı`
Batman`da Diyarbakır Caddesi Nasıroğlu iş Merkezi önüne bırakılan motosiklet, kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldı.

Batman Gazetesi; `Dershaneler Kapanıyor!`
Batman`daki dershanelerin bir kısmı özel okul olacak. Başbakan \"Bir an önce bitirin\" dedi, milyonlarca aileyi ilgilendiren dershanelerin geleceği tekrar gündeme oturdu.

`Afgan Aile Yardım Eli Bekliyor`
Afganlı mülteciler ilimizde zor günler geçiriyor. Hükümet, Taliban ve ABD askerlerinin baskısı nedeniyle kaçarak ilimize gelen 4 kişilik aile Gap Mahallesi 1514. sokak Evin apartmanı 1 no`lu evde yaşam mücadelesi veriyor. Apartman yöneticisi tarafından zemin kata yerleştirilen Afgan uyruklu Rukiye Hüseyni, eşi ve 3 çocuğuyla kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

Batman Pusula Gazetesi; `Kum Yüklü Kamyon Yan Yattı`
Batman`da çalışma alanına kum taşıyan kamyon çamura saplanarak yan yattı. Ölü ve ya yaralının olmadığı kazada maddi hasar oluştu.

`Kitabım Kur-an`dır Derken Kur-an`ı Tanıman Lazım`
Batman İl Müftüsü Hasan Çağlar, \"Ramazan da Kadir Gecesi de mübarekliğini Kur-an`dan alıyor. O zaman hepimizin önem vereceği husus Kur-an`dır\" dedi.

Batman Medya Gazetesi; `Bayramı Müslüman Olarak Kutlayacak`
Almanya`da otomobil tasarımcısı olarak çalışan Fransız vatandaşı, geldiği Batman`da Müslüman olmaya karar erdi.

`Veda Ziyaretleri Sürüyor`
Balıkesir`e gitmeden Batman`daki veda ziyaretlerini sürdüren Vali Turhan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam`ı makamında ziyaret etti.

Batman Postası; `Son Mezra da Elektriğe Kavuşuyor`
Türkiye`nin tek elektriksiz yerleşim yeri olarak bilinen Sason ilçesi Çakırpınar Köyü Yollaç Mezrası`da nihayet elektriğe kavuşuyor.

`50 Torun Sahibi Uyuduğu Damdan Düşüp Öldü`
Sason ilçesi Aydınlık köyünde damda uyurken yuvarlanarak aşağıya düşen 50 torun sahibi 80 yaşındaki yaşlı vatandaş kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Batman Mezopotamya Gazetesi; `TGK, Gaziantep`te`
Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Genel Başkan Yardımcıları Uğur Nasıroğlu, Ömer Faruk Tarkan, Ramazan Uslu, Av. Abdullah Düzgün, TGK Güneydoğu Bölge Başkanı Yusuf Çadırcı, TGK Adıyaman İl Başkanı Abuzer Karaca ve Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep il teşkilatları ile birlikte Gaziantep Gençlik Cemiyeti İl Başkanı Murat Özdemir`in düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katıldı.

`Ambalajda Tarih Oyunu`
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı`nın tağşiş ve taklit üretim yapanları deşifre etmesinin ardından Sağlık Bakanlığı da kusurlu üretim yapan damacana su firmalarını ifşa etti.

Batman Barış Gazetesi; `Bayramda Otobüsler Beleş!`
Ramazan Bayramı vesilesiyle Batman Belediyesi halk otobüsleri üç gün boyunca halka ücretsiz hizmet verecek.

`Karakolda `Dayak` İddiası`
Batman`da İhsan Erman isimli baba iki çocuğu ve beş yeğeninin Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü`nde darp edilerek hastanelik edildiğini iddia etti.

Batman Doğuş Gazetesi; `Fransız Asılı Jeremy Lacroix Müslüman Oldu`
Fransız asıllı ve halen Almanya `da araba tasarımcısı olarak çalışan Jeremy Lacroix Batman İl Müftülüğü`nde yapılan törenle Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Kara Altına Savaş Darbesi!`
Suriye`deki savaş, sınırın sıfır noktasındaki petrol üretimini de durdurdu. TPAO Çamurlu sahasında tel örgü-mayınların ayırdığı Kamışlı`nın 40 km uzaklığındaki Suriye`nin en büyük petrol sahasındaki 250 kuyu duruşa geçti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir