• DOLAR 32.597
  • EURO 34.745
  • ALTIN 2498.673
  • ...
Yurtta Hava Nasıl Olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK - Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nce yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Karadeniz Kıyı kesimleri ile Kocaeli, Sakarya, Artvin ve Ardahan çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı, doğu bölgeler ile zamanla Akdeniz kıyı kesimlerinde güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA
: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve doğusu parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla bölge geneli parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin kıyı kesiminin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesiminin aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğusu parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL:
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu (30)
ANKARA: Az bulutlu ve açık (30)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (39)
İZMİR: Az bulutlu ve açık (37)
ADANA: Az bulutlu ve açık (36)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık (37)
VAN: Az bulutlu ve açık (27)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (26)
ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (30) (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir