• DOLAR 32.58
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2432.648
  • ...
Adana Umut Der`den Bayramlık Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da faaliyet gösteren Adana Umut Der Gıda Bankası, yardımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesi Mersin, Tarsus ve Adana`da tespit edilen yaklaşık 300 aileye bayramlık giysi yardımı yapıldı.

 

Hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan yeni elbiseler, dernek yetkilileri tarafından yerinde incelenerek belirlenen birinci derecedeki muhtaç ailelere Dernek binasında dağıtıldı. En çok çocukların sevindiği bu yardım faaliyeti sonrası muhtaç aileler Umut Der yetkililerine ve bu hizmete vesile olan hayırseverlere dua ettiler.

 

Yapılan bu hizmet neticesinde çok mutlu olduklarını ifade eden Adana Umut Der Gıda Bankası Başkanı Selahattin Yeniay, \"Daha önceleri gıda yardımı için tespit ettiğimiz ailelere yardımlarımızı ulaştırdık. Önümüzde bayram olduğunu ve bayram denilince çocukların aklına ilk gelen şeyin güzel ve temiz elbiseler olduğunu düşündük ve hayırsever esnafımızı dolaştık kendilerinden katkı sunmalarını istedik ve onlar da çoğunluğu çocuk kıyafeti olmak üzere bizlere hiç kullanılmamış yüzlerce kıyafet verdiler. Bizler de gıda yardımı sırasında tespit ettiğimiz birinci derecede yardıma muhtaç ailelere bu giysileri dağıttık. Çocukların gözlerindeki o ışıltı ve anne babalarından aldığımız dualarla mutluluğumuz ve sevincimiz iki kat arttı\" dedi. (Mustafa Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir