• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mücadelemiz Kudüs Özgür Olana Dek Sürecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Bitlis`te faaliyette bulunan Best Der`in başkanı Cengiz Karakaya Dünya Kudüs Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

Kudus`ün Müslümanların ilk kıblesi olduğuna dikkat çeken Karakaya, \"Tüm peygamberlere ev sahipliği yapmış olan Kudus, Hz. Peygamber (s.a.v.)`in miraca çıkarken ilk uğradığı yerdir. Bu yönleriyle ele aldığımızda Kudüs ün ne derece mühim ve Allah katında değerli olduğu anlaşılmaktadır.\" dedi.

 

4 Temmuz 1187 tarihinde Selahattini Eyyubi tarafından Kudus`ün haçlı istilasından kurtarıldığını anımsatan Karakaya ifadelerini şöyle sürdürdü: \"Kudüs maalesef bu gün işgalci , siyonist , Yahudi İsrail in işgali altında inlemektedir. 60 yıldan bu yana KUDÜS de yapılan işgallere karşı direnen mücadele eden başta Filistin mücahitleri olmak üzere Yahudi İsrail e karşı mücadele eden bütün mücahitleri selamlıyoruz. Kudüs ün özgürlüğü için mücadele eden mücahitleri selamlıyoruz. Bu uğurda zindanlara düşen yusufi bahadırları selamlıyoruz. Bu bahadırların yolunu gözleyen Zeynepleri selamlıyoruz. Bu mücadelenin temelini atan Kudüs intifadasını başlatan Ahmet Yasinleri selamlıyoruz. Yeryüzünde Kudüs`ü kendisine dert edinen ve onun özgürlüğü için mücadele eden mazlum ve Mustazaf halkımızı selamlıyoruz. Peygamber Sevdalıları olarak Kudüs özgür oluncaya dek mücadelemiz sürecek. Mücadele eden Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum.\" (Şükrü Tontaş- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir