• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ağrı`da Bayram Hazırlığı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Ramazan bayramına iki gün kalırken Ağrı merkezde büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Bu hareketlilikten payını almak isteyen esnaflarda hazırlıklarını tamamladılar. Bayramların olmazsa olmazı şekerlemeler tezgâhlardaki yerlerini aldı. Esnaflar alışverişe çıkan müşterilerin ilgisini çekebilmek için adeta birbirleriyle yarışıyorlar.

Cadde ve kaldırıma kurdukları masalarla etrafı süsleyen esnafın yüzü durgun geçen ramazan ayının ardından bayram alışverişi ile gülüyor. Ramazan bayramı öncesi alışverişe çıkan vatandaşların yüzünü ise fiyatlardaki indirim güldürüyor.

Esnaf, bugün ve yarının en canlı günleri olacağını belirtirken, Ramazanın son günlerinde iftarı bile işyerlerinde açıyorlar. Gece geç saatlere kadar açık olan işyeri sahipleri, bayramdan önceki gece sabah namazına kadar açık olacaklarını dile getiriyor.

Vatandaşların daha çok çocuk giyimine ilgi gösterdiğini belirten esnaf, ebeveynlerin kendilerine alamasalar da çocuklarına bayramlık alarak onların yüzünün gülmesini istediklerini söylüyor. (M. Emin Mağlay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir