• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Merhamet Eli Gıda Bankası İftar Yemeği Verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Merhamet Eli Gıda Bankası`nın iftar programına, Sivil Toplum Temsilcileri ile halkın yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken, iftar öncesi Hafız M. Emin Selami tarafından okunan Kuran-ı Kerim manevi bir havanın oluşmasına sebep oldu.

İftar yemeğinin hazırlanmasıyla ilgili konuşan dernek yetkilileri, hayırseverlerin katkılarıyla böyle bir organizasyon yaptıklarını, ayrıca fakir-zengin buluşmasınada vesile oldukları için bu durumun kendilerini çok mutlu ettiğini söylediler.

Bingöl merkez Düzağaç Şelale Parkta, bu Ramazan ayı içerisinde ilk iftar yemeklerini verdiklerini söyleyen Merhamet eli Gıda Bankası Başkanı Mehmet Tamaç, "Rabbimize hamdolsun daha yeni kurulmamıza rağmen Müslüman halkımızın katkı ve dualarıyla hayırlı işlere başlayarak birçok fakir ve muhtaç aile tespit ederek gerek yiyecek ve gerek giyim eşyası olsun kendilerine ulaştırmanın sevincini yaşıyoruz. Ayrıca daha yeni olmamıza rağmen hayırseverlerin katkılarıyla yaklaşık 300 vatandaşımıza iftar yaptırmanın huzur ve mutluluğunu da yaşıyoruz. Nasip olursa, bundan sonraki Ramazanlarda devamlı bir şekilde iftar yemeği verelim, hayırsever vatandaşların desteğiyle bu tür organizasyonları düzenlemeye devam edeceğiz. Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun" dedi. (Nihat Kanat- İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir