• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
CHP`li Aygün İfade Verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, kaçırılmasına ilişkin soruşturma kapsamında savcıya ``müşteki`` sıfatıyla verdiği ifadede, ``İki gün boyunca beni silah zoruyla kaçırıp alıkoyan, özgürlük ve güvenliğime tehdit oluşturan PKK mensuplarından davacı ve şikayetçiyim`` dedi.

Tunceli Adliye Sarayı`nda Cumhuriyet Savcısı Osman Altınkaya`ya ``müşteki`` sıfatıyla, 4 sayfalık ifade veren Aygün, savcıya PKK`lilerce alıkonulması olayına ilişkin bilgiler aktardı.

Savcılıkta kendisine gösterilen albümdeki şüphelilerin fotoğraflarını inceleyen ve kendisini kaçıran Şahısların teşhis etmeye çalışan Aygün, ifadesinde şunları söyledi:

``Bana gösterilen albümde bulunan fotoğrafları tek tek inceledim. Bu fotoğraflar içerisinden 11. sırada bulunan kişiyi, `Azad` kod adlı PKK`lıya benzettim. Ancak tam ve net bir biçimde teşhis ettiğimi söyleyemem. 132`nci sırada bulunan kişinin beni kaçıran PKK`lılar içerisinde yer almadığını kesin bir biçimde söyleyebilirim. İki gün boyunca beni silah zoruyla kaçırıp alıkoyan, özgürlük ve güvenliğime tehdit oluşturan PKK mensuplarından davacı ve şikayetçiyim.``
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir