• DOLAR 32.537
  • EURO 34.621
  • ALTIN 2499.185
  • ...
MÜSİAD`dan Umut-Der Aracılığıyla Yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Müstakil Sanayici ve iş adamları Derneği (MÜSİAD) birlik, beraberlik ve dayanışma ayı Ramazan`da dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayıp, Umut-Der aracılığıyla il genelinde yardıma muhtaç ailelere bir ay yetecek kadar kuru ve yaş gıda yardımında bulundular.
 
MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, Batman`da yardıma muhtaç olan aileleri unutmayıp her yıl geleneksel olarak yapılan Gıda Yardımlarını, Ramazan ayı boyunca muhtaç ailelere ulaştırmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını dile getirdi. 30 kg civarı olan yardım paketlerinin, ihtiyaç sahibi ailelerin bir aylık ihtiyaçlarını karşılayacak, sıvı yağ, şeker, un, çay, pirinç, bulgur, fasulye, zeytin, salça, zeytin gibi temel gıda maddelerinin bulunduğunu belirtti.
 
Özdemir, herkesin bu mübarek günlerde ülkemizde olduğu gibi dünyanın neresinde olursa olsun yoksul ve yardıma muhtaç aileleri daha fazla gözetmesi ve yardım elini uzatması gerektiğine vurgu yaparak, "Sadece ramazanlarda değil her zaman yardımlarımızı yapmalı ve onları gözetmeliyiz. Suriye ve Arakan`daki Müslüman kardeşlerimizi de unutmamalı onlar için de elimizden gelen imkânları seferber etmeliyiz. Bu vesile ile yardımların yapılmasına vesile olan tüm üyelerimize teşekkür eder, tüm halkımızın Ramazan Bayramını tebrik ederim" ifadelerini kullandı. (Halid Coşkun - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir