• DOLAR 32.547
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2441.096
  • ...
`Siyonist Rejim Haritadan Silinecektir``
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Filistin topraklarının işgalinin ve siyonist İsrail rejiminin kuruluşunun Ortadoğu`daki şerin kökü olduğunu belirten İmam Hamenei, "eğer bu siyonist komplo olmamış olsaydı, bu savaşlar, ayrılıklar ve müstekbirlerin işgal ve müdahaleleri de olmayacaktı" dedi.

Siyonist rejim ve ortaklarının Filistin davasını unutturma komplolarına karşı dünya müslümanlarını uyaran İmam Hamenei, Filistin davasını etkisizleştirme komplolarının karşısındaki en büyük engelin İslam inkılabı olduğunu belirtti.

Dünya müslümanlarının en büyük görevinin Filistin`i siyonist işgalden kurtarmak olduğunu belirten İmam Hamenei, İmam Humeyni tarafından Ağustob 1979 yılında ilan edilen Dünyü Kudüs gününün bu yılda da coşkulu ve büyük katılımlı olmasını istedi.

Siyonist İsrail rejiminin haritadan silineceğini söyleyen İmam Hamenei, "uyduruk siyonist yeryüzünden kalkacaktır. Filistin İslam tohrakları Filistin halkına geri dönecektir" dedi.


Diğer yandan Besic ordusu komutanlarından General Gulamrıza Celali "Filistin`in kurtuluşundan ve İsrail`in yıkılışından başka bir seçenek yoktur. Kudüs günü de siyonist rejimin ortadan kaldırılması iradesinin bir yansımasıdır" dedi.

Siyonistlerden İmam Hamenei ve Celali`nin sözlerine tepki

İmam Hamenei ve besic orduları komutanının İsrail`in ortadan kalkacağı yönündeki açıklamalarına siyonist rejim yetkililerinden tepki geldi.

Jerusalem Post gazetesinin haberine göre, siyonist rejim hükümeti adına yapılan açıklamada, "İran tehdidini ciddiye alıyoruz, başkalarının da aynı şekilde ciddiye almalarını istiyoruz" denildi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir