• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Heniyye`den Tutuklulara Bayram Hediyesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İsmail Heniyye hükümetine bağlı olarak çalışan Adalet Komisyonu bazı tutukluların ve gözetim altında tutulan kişilerin Ramazan bayramı münasebetiyle serbest bırakılması önerisini görüştüğü toplantısını tamamladı.

Adalet Bakanlığı`nda Hapishaneler Denetleme Komisyonu başkanı olarak görev yapan Ahmed el-Kehlût komisyonlarının Ramazan bayramı münasebetiyle serbest bırakılabileceklerin tespiti amacıyla cezaevlerini teftiş faaliyetini tamamladığını ifade etti. el-Kehlût`un verdiği bilgiye göre yapılan denetimlerde ıslah ve rehabilitasyon merkezlerinde kalma sürelerinin yarısını tamamlamış olanlar tespit edildi. Ayrıca insanî hal ve ilişki açısından iyi hal üzere olanlar, herhangi bir sorunları görülmeyenler de tespit edilerek serbest bırakılabileceklerin listesi çıkarıldı. Çıkarılan liste Adalet Komisyonu`nun bu haftaki toplantısında ele alınarak kesinleştirildikten sonra Başbakan Heniyye`nin onayına sunuldu.

Başbakan Heniyye`nin Adalet Komisyonu`nun sunduğu af listesini dün (15 Ağustos Çarşamba) akşama doğru onayladığı ve listede yer alanların Ramazan bayramı öncesinde serbest bırakılacakları bildirildi.

(Filistin Enformasyon Merkezi)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir