• DOLAR 32.566
  • EURO 35.19
  • ALTIN 2330.294
  • ...
Düşünce Der 130 Aileyi Sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Nusaybin İlçesinde faaliyet yürüten Düşünce Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği muhtaç ailelere bayram yardımında bulundu.

Dernek Başkan Yardımcısı Seyfettin Ağırman, "Biz Düşünce Der olarak 2010 yılından beri yardım faaliyetlerinde bulunmaktayız. Bu konuda maddi durumu iyi olan vatandaşlarla ve fakir olan kardeşlerimizin arasında köprü olmaya çalışıyoruz. Özelikle mukaddes aylarda ve bayram günlerinde maddi durumu iyi olmayan muhtaç vatandaşlarımızı sevindirmeye çalışıyoruz. Bu konuda yardımlarını esirgemeyen kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Nusaybin esnafından yardımlarını esirgememelerini bekliyoruz. Şimdilik 130 aileye yardım ettik, ileriki zamanlarda bu sayıyı artırmayı düşünüyoruz" dedi.

Dernek olarak büyük bir kitlenin ihtiyacını karşılayacak durumda olmadıklarını belirten Ağırman, "Nusaybin halkı, fakir ve özelikle yaz aylarında şehir dışına çalışmaya giden ailelerin çok olduğu bir ilçedir. İnşallah yardımlarımız devam edecek bu konuda bize yardım eden Nusaybinli hemşerilerimizden Allah razı olsun diyoruz. Maddi durumu iyi olan hemşerilerimizin bu konuda bize yardım ettiği sürece biz daha çok aileyi sevindireceğiz" diye konuştu.
(Halil Akbalık - İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir