• DOLAR 32.359
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2291.653
  • ...
Meteoroloji'den son dakika kar yağışı ve hava durumu uyarısı geldi! Kar ne zaman yağacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin çok bulutu, Marmara'nın doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile İstanbul, Aydın, Muğla, Mersin, Hatay, Sinop, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Erzurum, Kars, Ardahan ve Siirt çevreleri ile Antalya'nın doğu, Adana'nın kıyı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Marmara ve Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Bursa çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

 BURSA 3°C, 8°C

Çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerine kadar aralıklı karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı

ÇANAKKALE 4°C, 7°C

Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu

İSTANBUL 4°C, 8°C

Çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerine kadar aralıklı yağmurlu

KIRKLARELI 2°C, 6°C

Parçalı ve çok bulutlu

Bu haberler de ilginizi çekebilir