• DOLAR 32.591
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2508.478
  • ...
Tarsus`ta Bayram Hazırlıkları Tamamlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Yaklaşan Ramazan Bayramı`nda gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kent merkezi olmak üzere kenar semtlerde ve toplu alış veriş merkezlerinde vatandaşların rahat ve iyi bir ortamda alış verişlerini yapabilmeleri için ekipler görevlendiklerini belirterek, tedbirlerin arttırılarak devam ettiğini söyledi.

Halkın alış veriş yapacağı tüm iş yerlerinde fiyat etiketi bulundurulmasının zorunlu olduğunu ve belediye olarak gerek temizlik, gerekse fiyat etiketi konusunda sıkı kontroller yapılacağını ifade eden Kocamaz, \"Esnaflarımız ve vatandaşlarımız huzurlu bir bayram için herkes elinden geleni yapmalıdır. Zabıta, İtfaiye, Sular İdaresi ve Kanalizasyon İşletmesi, Temizlik Müdürlüğü gibi hizmet birimlerinin Bayram tatili süresince açık ve halkın hizmetinde olacak. Yaşanabilecek her hangi bir olumsuzlukta Alo 153 Zabıta Şikayetler, 185 su arıza, 110 itfaiye yada 616 11 11 numaralı telefondan vatandaşlar belediyeye bilgi verebilirler\" dedi.

Başkan Kocamaz, vatandaşların rahat mezar ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için her iki mezarlıkta da çalışmalar yapıldığını kaydetti. (A. Hâkim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir