• DOLAR 32.595
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2422.586
  • ...
Batman`ı Su Bastı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman`da yaz sıcaklığının zaman zaman 45 dereceyi geçtiği görülürken, aniden basan su vatandaşın işyerlerine ve mallarına zarar verdi. Cadde ve sokaklardan akan su arkasında birlikte getirdiği çöp ve çamur bıraktı.

Erköklü köyü yakınından geçen Batman Sol Sahil Sulama kanalının patlaması sonucu kanalda bulunan su Batman`a doğru aktı. Batman`ın Seyitler, Hürriyet, Çamlıca ve Karşıyaka Mahalleri`nden geçen sel vatandaşa zarar verdi.

Suyun şehre bırakılmasına tepki gösteren F.B isimli vatandaş, \"Bu suyu bu şekilde şehrin içine, şehir göbeğine akıtmak kimin haddi kimin hesabı. Ya bir çocuk kapılırsa, ya bir insan kapılırsa kim cevap verecek buna? Niye duyarsız kalıyorlar. Bu şekilde bu suyu merkezin içine bıraktıkları zaman kanalda bir çocuk olursa boğulmaz mı? Millete haber vermeden belediye haber vermeden bu suyu neden şehrin merkezine bırakıyorlar.\" şeklinde konuştu.

Hürriyet Mahallesi 410 Sokakta bulunan sel yüzünden Cornet marka araca doğru sürüklenen bir at arabasını son anda arabaya çarpmaktan vatandaşlar tarafından engellendi.

İsmini vermek istemeyen bir vatandaş, yetkililere tepki göstererek bu suyun durdurulmasını istedi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir