• DOLAR 32.592
  • EURO 34.785
  • ALTIN 2410.809
  • ...
Bingöl`de `SDS` Sözleşmesi İmzalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) ülke genelinde il özel idarelerinde imzaladığı toplu sözleşmelere Bingöl İl Özel İdaresini de ekledi.

İl Özel İdaresi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem Bir-Sen) arasında `Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer`in makamında gerçekleşen imza törenine Ben Bir-Sen Bingöl İl Temsilcisi Mithat Kaya, İl Özel İdaresi İşyeri Temsilcisi Ahmet Saitoğlu ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık katıldı.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından açıklamada bulunan Vali Güvençer, sözleşmenin memurların uzun zamandır gündeminde olan bir konu olduğunu söyledi.

Bem Bir-Sen Bingöl İl Temsilcisi Mithat Kaya ise sözleşmenin çalışanların performanslarını arttıracağına inandığını söyleyerek, "Bayram öncesi imzalanan sözleşmenin sendika olarak başta bizleri ve Özel İdare`de çalışan memurları sevindirdi" diye konuştu.

Sözleşme ile İl Özel İdaresi`nde çalışan Bem Bir Sen`e üye memurlardan en düşük derecede olanların maaşına 01 Haziran`dan geçerli olmak üzere 2013`ün sonuna kadar yaklaşık 250 liralık artış yapıldığı belirtildi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir