• DOLAR 32.584
  • EURO 34.918
  • ALTIN 2429.668
  • ...
Polonya’yı bırak Netenyahu! Stern Çetesine bak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal rejimi Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, "Polonyalılar Nazilerle iş birliği yaptı." açıklaması Tel Aviv-Varşova hattındaki ilişkileri gerdi.

Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda Netanyahu'nun açıklamalarına tepki gösterdi ve 18-19 Şubat'ta İsrail'de yapılacak olan  Vişegrad Grubu toplantısına katılmanın gereksiz olduğunu belirterek israile gitmeyeceğini ima etti

Polonya Başbakanı Moraweicki ise daha savunmacı bir dil kullanarak 2. Dünya savaşında aralarında Yahudilerin de olduğu 6 milyon Polonyalı’nın  katledilmesini hatırlattı.

Oysa Polonya Hükümeti savunmacı bir dil yerine araştırmacı bir yöntemle israilin karşısına çıksaydı İsrailli yetkililerin işi daha bi zor olurdu.

Örneğin Polonyalılar 1940 yılında kurulan Siyonist Stern Örgütünü hatırlatsalardı Netenyahu’nun çok da söyleyecek bir sözü kalmazdı.

Stern de nedir dediğinizi duyar gibiyiz. O halde bakalım Stern neymiş ve ne yapmış!

Stern çetesi

Siyonistlerin 1948’de devlet ilan etmesinden önce kurulan Yahudi terör örgütleri pek bilinmez. (Ki bu örgütler daha sonra İsrail ordusuna dönüşecektir.) Hagana ve İrgun gibi İngiltere’den destek alan terör örgütlerini bir kenara bırakarak Stern’i yazalım

1940 yılında Abraham Stern tarafından kurulan Yahudi Terör örgütü II. Dünya Savaşında Hitler Almanyasını destekliyordu. Yahudilerin malum tutumudur güç dengeleri arasında iki tarafa da oynamak. Haganah ve İrgun İngiltere ile çalışırken(İrgun ara ara İngilizlere de yönelik saldırıları vardı) Stern Almanya ile işbirliği yapıyordu.

Bu Siyonist örgütün 6 Kasım 1944'te Kahire'de İngiliz hükümetinin Orta Doğu temsilcisi Lord Moyne'u öldürdüğünü Polonyalılar bilseydi Netenyahu’ya söyleyecek sözleri olurdu değil mi?

Keza Stern Terör Örgütünün Filistin’de hem de II. Dünya savaşı sürerken 11 İngiliz polisi neden öldürdüğünü de Netenyahudan açıklamasını bekleyebilirdi?

Netenyahu her dönemde mevcut güçlerin tümüne oynayan yanaşmacı Siyonist geçmişten ve Almanya’yı destekleyen Stern Çetesinden dolayı özür dilemeli iken Hitler tarafından toprakları işgal edilmiş Polonya halkını suçlayarak aslında 60 yıllık antisemitizm ekmeğini kimse ile paylaşmayacaklarının mesajını verdi. Zira Siyonist sömürgeci akla göre yeryüzünde tek mağdur halk kendileridir ve mağduriyet söylemi işgalci zihniyete kazandırmaya devam ediyor

Bu haberler de ilginizi çekebilir