• DOLAR 32.324
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2295.944
  • ...
SON DAKİKA
Erek Su Temiz Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-03.08.2012 Tarihinde Sağlık Bakanlığı Resmi internet sitesinde çevredeki uygunsuz şartlar nedeniyle Damacana su satış firmalarına ait bayilerdeki sularda uygunsuzluk tespit edildiği belirtilmiş ve Suyu Analiz edilen 114 bayi adresi ilgili sitede yayınlanmıştı. Yayınlanan listede bulunan Erek Su firması yetkilileri basına açıklama yaparak sularının temiz ve güvenilir bir şekilde içilebileceğini belirttiler.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Erek Doğal Kaynak Suyu Ana Bayii Bağcılar Ltd. Şti. Yetkilisi Hürriyet İrtem, \" Biz yıllardır alnımızın akıyla bu işi yapmaktayız. 20 yıllık Firma geçmişimiz var ve emin olmadığımız arkasında duramayacağımız hiçbir ürünü müşterimize sunmayız, Haber internette yaygınlaştıktan sonra müşterilerimizin de zihni karıştı, listede ismi olmayan hiçbir firma kalmamış sadece Batmanda değil tüm Türkiye`de, doğal olarak müşterilerimizin çoğundan telefonlar aldık ne olduğuna dair,gerekli izahları yaptık ,bazı abonelerimiz bu durumda aklanmamız gerektiğini ifade etti.Bizde Pazartesi günü İl Halk sağlığı Müdürlüğüne müracaat ederek sonuçlara itiraz edip yeni numune alınmasını talep ettik.06.08.2012 Tarihinde Halk sağlığı Laboratuvarı Ekipleri Tarafından hem ilk tahlili yapılan seri`den ve yeni gelen su serisinden iki ayrı Damacanamızda yeniden yapılan Kontol izleme analizleri sonucunda Erek suda hiçbir olumsuzluk veya uygunsuzluk tespit edilmemiş suyumuz tertemiz çıkmıştır\" ifadelerini kullandı.

 

İrtem\" Bize inanan güvenen abonelerimize teşekkür ederiz. Bizi tercih eden bütün müşterilerimize ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.\" Açıklamasında bulunduktan sonra, Batman İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden aldıkları temiz raporunu sundu.(Masum Günaydın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir