• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Yeni İhya Der`den Fakirlere Ramazan Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ELAZIĞ- Ramazan ayı ile yardım faaliyetlerine hız veren Yeni İhya Der, 100 aileye gıda yardımı, 70 aileye ayakkabı yardımı yaptı.

Yardımlar hakkında bilgi veren Dernek Yardım Komisyon Başkanı Mehmet Şekercileroğlu; \"Ramazan ayı gelmeden önce esnaflarımızı dolaşıp kendilerinden yardım talebinde bulunduk. Sağ olsun esnaflarımız davetimize olumlu cevap vererek yardımlarını fakirlere ulaştırmak üzere bize verdiler. Biz de daha önce tespit ettiğimiz ailelere, Ramazan ayında yardımlara başladık. Şu an itibariyle 100 aileye gıda, 70 aileye ayakkabı yardımında bulunduk. Şu ana kadar 400 çift ayakkabı verdik. Bu sayının 500 olmasını temenni ediyoruz. Ramazan ayı sonuna kadar 100 aileye ulaşmayı düşünüyoruz\" dedi.

Yardım yaparken maddi durumu yetersiz ve hiçbir geliri olmayanlara öncelik verdiklerini belirten Şekercileroğlu; \"Yardım paketlerimiz 80 TL`yi aşkın gıda malzemesinden hazırlandı. Bu kapsamda hiçbir geliri olmayan ve yardım ettiğimiz dul-yetim ailelerin sayısı 100`ü buldu. Bu ailelere ramazan öncesi yardım yaparak, mübarek aya ihtiyaçları giderilmiş olarak girsinler istedik\" şeklinde konuştu.

Yardımlarını fakirlere ulaştırmak için kendilerine veren hayırsevere teşekkür eden Şekercioğlu, Yeni İhya Der olarak bütün vatandaşlarımızın yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı kutladı. (Yasin Kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir