• DOLAR 32.557
  • EURO 34.848
  • ALTIN 2428.494
  • ...
İslami STK ve Platformlar Kadir Gecesi Mesajı Yayımladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Müslümanlar tarafından bu gece idrak edilecek olan Kadir Gecesi için İslami STK ve Platformlar mesajlarını yayınlamaya devam ediyorlar. Adana`da faaliyet gösteren Anadolu Gençlik Derneği Adana Şubesi, Peygamber Sevdalıları Platformu ve İnsani Hürriyetler ve İnanç Platformu yayınladıkları mesajlarla İslam ümmetinin Kadir Gecesini tebrik ettiler.

Anadolu Gençlik Derneği Adana Şube Başkanı Abdülaziz Kıranşal, " Mübarek Kadir Gecesinin İslam Ümmetinin Kur`anı hayatına hakim kılabilmesine vesile olmasını Cenabı Allah`tan diliyorum" dedi

İnsani Hürriyetler ve İnanç Platformu Başkanı Ekrem Ertaş, " Bu mübarek gecede yapılan duaların islam ümmetinin kurtuluşuna ve başta Arakan ve Suriye olmak üzere zalimler tarafından zulme maruz kalan Müslümanların bu sıkıntılarının son bulmasına vesile olasını yüce Allah`tan niyaz ediyorum" dedi.
Peygamber Sevdalıları Platformu Akdeniz Bölgesi Dönem Sözcüsü Yılmaz Geçer ise, " İçinde bulunduğumuz Kadir Gecesinin İslam Ümmetinin uyanışına, dirilişine ve vahdetine vesile olmasını, ayrıca bu gecenin tüm dünyaya barış, mutluluk ve huzur getirmesini yüce yaratandan temenni ediyorum." dedi. (Mustafa Çiçek-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir