• DOLAR 32.525
  • EURO 34.746
  • ALTIN 2487.904
  • ...
SON DAKİKA
İmam-Hatip-Der`den Velilere İHL Çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman İmam-Hatip-Der Genel Başkanı Molla Osman Teyfur, okul kayıtları döneminde olduğumuzu hatırlatarak, aile ve velilerden çocuklarını İHL ve İHL Orta kısmına kayıt etmelerini istedi.
 
Teyfur Hoca, ortaokul kayıtlarının Cuma günü, lise kayıtlarının ise 31 Ağustosta sona ereceğini hatırlatarak, "Halkımızın İmam-Hatip orta ve liselerine yönelmelerini kendilerinden bekliyoruz. Yarınlarınız olan çocuklarımızın maddi manevi gelişimleri ve müteddeyin bir şekilde büyümeleri için bunu halkımızdan talep ediyoruz" çağrısında bulundu.
 
Maddi manevi boşluk ve hastalıkların yegâne ilacının İslami reçeteler olduğunu ve gençliğin içinde bulunduğu ilacında hiç şüphesiz yine İslam olduğunu vurgulayan Teyfur Hoca, "Okul tercihlerinde ebeveyn ve vekillerden bütün bunları iyi düşünmelerini ve buna göre kararlar almalarını istirham ediyoruz" dedi.
 
Açıklamanın sonunda Teyfur Hoca, "Ramazan ayının son haftasına girerken tutulan oruçların Allah katında makbul olmasını Hak Teala`dan niyaz ediyor, ayrıca Ramazan ayının son Cumasının Kudüs gecesi olması vesilesiyle tüm müminlerin Kudüs`e olan bağlılıklarını ortaya koymalarını, özgürlüğü için gereken tepkilerini dile getirmelerini bekliyoruz. Bu nedenle işgalci Siyonist rejimi destekçilerini ve işbirlikçilerini lanetliyoruz" ifadelerini kullandı. (M. Sait Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir