• DOLAR 32.55
  • EURO 34.882
  • ALTIN 2425.916
  • ...
Hizmet Der Fakir Ailelere Sahip Çıktı‏
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Beşiri`de faaliyet gösteren Muhtaçlarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Hizmet-Der), Ramazan ayında fakirleri unutmadı. Daha önce yaptığı yardımlarla Beşiri halkının teveccühünü kazanan Hizmet-Der, 2012 rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında 80 aileye gıda yardımında bulundu.
 
Dernek Başkanı Nasır Efrens yaptığı açıklamada, "Zengin Müslüman kardeşlerimizin yaptığı yardımlara aracı olup fakir ve muhtaç ailelere gıda yardımında bulunduk. İnşallah bu yardımların devamı gelecek" dedi.
 
Hizmet-Der Yardım Komisyon Başkanı Adnan Önder, "Dernek olarak yaptığımız çalışmalarda özellikle dul ve yetimlerden oluşan 80 yardıma muhtaç aileye gıda yardımında bulunduk. 4 yıldır yatalak olan 80 yaşındaki Hasan Orçu`yu dernek olarak ziyaret edip gıda yardımında bulunduk. Yardımsever halkımızın gayretleri ve destekleriyle inşallah bu yardımlarıyla daha da artırarak devam edeceğiz bu konuda emeği geçen saygıdeğer Beşiri halkı ve dernek gönüllülerine teşekkür ederiz Allah onlardan razı olsun" şeklinde konuştu. (Kenan Önder - İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir