• DOLAR 32.577
  • EURO 34.909
  • ALTIN 2436.96
  • ...
Kamalak: `İslam Birliği Kurulmalıdır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığınca dün Haleplibahçe`de bulunan Beyaz Saray çamlığında bir iftar yemeği verildi. İftara çok sayıda vatandaş katılırken Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak`ta katıldı. Kamalak iftar yemeği katılan vatandaşların masalarını gezerek tek tek tokalaştı. Programın açılışı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Sadet Partisi İl Başkanı Halil Yiğit`in açılış konuşmasıyla devam etti. Yiğit siyasi konuşmayı yapması için Genel Başkanı Mustafa Kamalak`a mikrofonu verdi. Kamalak, Saadet Partisi İl Başkanlığınca düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, partilerinin siyasi görüşlerinden bahsetti.

"Nereden feryat, figan ve duman yükseliyorsa orası Müslüman ülkesi" olduğuna dikkat çeken Kamalak, şöyle devam etti: "Nereden bir feryadı figan yükseliyorsa, kulaklarımızı parçalarcasına bir çığlık geliyorsa emin olun orası da bir İslam diyarıdır. O çığlıklar kardeşlerimizin, kızlarımızın, halalarımızın, teyzelerimizin çığlıklarıdır. Ayşelerin, Fatmaların, Zeyneplerin feryadıdır. İşte bu çığlıkları durdurabilmemiz için bir araya gelmemiz gerekiyor. İslam ülkelerinde patlayan bombaları durdurabilmemiz için bir araya gelmemiz gerekmektedir. Milli görüşün mücadelesi bu çerçevede cereyan etmektedir."

Mustafa Kamalak, BM gibi neden İslam birliği olmasın, eğer biz birleşirsek kimse bize göç yettiremez. Saadet Partisi dışındaki partilerin yönünü Avrupa Birliği`ne çevirdiğini de ifade etti. (Mehmet Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir