• DOLAR 32.33
  • EURO 35.089
  • ALTIN 2301.135
  • ...
`Milletvekili`nin Kaçırılması Hepimizi Üzmüştür`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman`a gelen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. CHP Milletvekili Hüseyin Aygün`ün kaçırılması ile ilgili olarak sorulan bir soru üzerine "Milletin vekili olan bir kişinin bu şekilde kaçırılması hepimizi üzmüştür. Bu tür olaylarla bizlerin yılması, Türkiye Cumhuriyeti`nin yılması söz konusu değildir" dedi.
 
Güldal Akşit Başkanlığında kente gelen 26 milletvekili ve Kadın Kolları MYK ve MKYK üyeleri, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ile AK Parti İl Başkanlığı`nda partili kadınlarla bir araya geldi. Burada konuşan Akşit, bölgeye barışı ve kardeşliği pekiştirmek için geldiklerini belirterek, konuşulan diller farklı bile olsa gönüldeki dilin, duyguların aynı olduğunu söyledi.
 
Partili kadınlar olarak Doğu ve Güneydoğu`yu ziyaret edip, sorunları dinlemek istediklerini vurgulayan Akşit, "Tüm sorunları diyaloglarla aşabiliriz. Bu birliktelik ve diyalogla sorunları aşabiliriz diye düşündük ve yola çıktı. Ülkenin neresinde yaşarsak yaşayalım hep birlikte Türkiye`yi temsil ediyoruz" ifadesini kullandı.
 
CHP Milletvekili Aygün`ün PKK`lılarca kaçırılması olayı ile ilgili bir gazetecinin sorusu üzerine Akşit, "Milletin vekili olan bir kişinin bu şekilde kaçırılması hepimizi üzmüştür. Bu tür olaylarla bizlerin yılması, Türkiye Cumhuriyeti`nin yılması söz konusu değildir. Adı üstünde terörist diyoruz, bu insanlara da Allah akıl fikir versin diyoruz" diye kaydetti.
 
Akşit, başka bir gazetecinin "Terör olaylarının artması bölgeye gelen sizleri endişelendiriyor mu?" sorusuna "Korkuyla yola çıksak bugün burada olmazdık. Batman`a gelmemizle Muğla`ya, Adana`ya, Kırşehir`e gitmemiz arasında fark göremiyorum. Hepsi bizim memleketimiz hepsi bizim vatandaşımız. Bir terör örgütüne pabuç bırakmayacak kadar da bizler cesur insanlarız" şeklinde cevapladı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir