• DOLAR 32.503
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2486.759
  • ...
Dinimi Öğreniyorum Sınavına Yoğun Rağbet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Kızıltepe Çarşı cami imamı Cahit Karaalp öncülüğünde başlatılan dinimi öğreniyorum yarışmasına Kızıltepe merkezden, köy ve kasabadan 2000 öğrenci katıldı. Dört okulda yapılan sınavda gönüllü öğretmenler gözetmenlik yaptı.
 

Dinimi öğreniyorum sınavını tertip edenler adına konuşan Cahit Karaalp, "Bizim amacımız yeni nesil olan çocuklarımızın dinlerini öğrenmesi ve ahlak edep ve görgü kuralları dairesi içerisinde örnek teşkil edecek bir insan profiline ön ayak olmaktır. Yarışmaya katkıda bulunan Konyalı ve Kızıltepeli hayırseverlerin ecrini Allah kabuletsin" ifadelerinde bulundu.
 

Yarışmada öğrencilere test usulü 100 soru sorulurken, dereceye giren 20 öğrenciye çeşitli ödüller verilecek. Ödül olarak birinci ve ikinciye diz üstü bilgisayar, üçüncü ve dördüncüye yarım altın, beşinci ve altıncıya bisiklet, yedi ve sekizinciye fotoğraf makinesi dokuz ve onuncuya çeyrek altın, ayrıca ilk 40 kişiye sürpriz hediyeler verilecek.
 

Bununla beraber birinci gelenin hocasına tam altın, ikinci gelenin hocasına yarım altın, üçüncü gelenin hocasına da çeyrek altın verilecek. Ödüller 16 Ağustos Perşembe günü yapılacak programla takdim edilecek. (Masum Erden - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir