• DOLAR 32.505
  • EURO 34.784
  • ALTIN 2494.178
  • ...
SON DAKİKA
`Bütün Dünya İslam Tesettürü İle Bürünsün`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Tesettür Seferberliği Platformu, mübarek Kadir Gecesi nedeni ile bir tebrik mesajı yayınlayarak, bu gecenin tüm İslam Alemine hayırlar ve lütuflar getirmesi temennisinde bulundu.
 
Kadir Gecesinin bir kurtuluş olması dileği dile getirilen mesajda, "Bir ayın sonunda, müminlere bir güzellik ve lütuf olarak ihsan edilen Kadir Gecesinin, özellikle ismi anılınca hatıralarımıza, vahşi cinayetlerin, zulümlerin, katliamların, sömürülerin geldiği, tüm beldelerinin, tüm Mustazaf halklarının huzur, adalete, ve güzel günlere kavuşması temennisi ile sizlerin ve İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ederiz" denildi.
 
Bu mübarek gecenin hürmetine tüm dünyanın İslam tesettürü ile örtünmesi dileğinin bulunduğu mesajın sonunda, "Kamusal Alana Girene Kadar Değil, Zulüm ve İnanca Dayalı Sömürü Bitene Kadar" sloganı ile çıkılan bu yolda Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP) olarak, yıllardan bu yana bir sömürü olarak duran başörtüsü yasağı nedeni ile bayramlarımızın maalesef buruk geçtiğini biliyor ve bundan teessüf duyuyoruz. Bu nedenle TESSEP olarak bu bayramda ki en büyük temennimiz ve arzumuz, tüm dünyanın ve insanlığın İslam tesettürü ile örtünmesidir. Tesettür Seferberliği Platformu olarak; tesettür hayatımızın her alanında olması dileği ile Ramazan bayramınızı tekrar tebrik eder ve hayırlara vesile olmasını Yüce Allah`tan niyaz ederiz" ifadelerine yer verildi. (A. Hakim Kurt - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir