• DOLAR 32.376
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2325.65
  • ...
Çelik Eleştirilere Cevap Verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Medyada kendisi hakkında bir kampanya yapıldığını savunan Çelik, sözlerinin çarpıtıldığını ve içeriğinden saptırılarak manşetlere çekildiğini iddia etti. Eleştirilerin doğru olmadığını vurgulayan Çelik, "özür dileyecek bir şey söylemedim" dedi. İddia edilen ifadeyi kullanmadığını kaydeden Çelik, odatv`nin sözlerini çarpıttığını savundu.

ÜLKE GÜNDEMİNİ PKK`YA TESLİM EDEMEYİZ

"Benim böyle bir ifadem kesinlikle olmadı. Dün Aygün`ü kaçırdılar, bugün Yüksekova`da 11 işçimizi kaçırdılar. Yarın başka bir şey yaparlar. Eğer biz bu durum karşısında elimiz ayağımıza karışırsa, panik yaparsak ülkenin gündemini PKK belirlemiş olur, onların propagandasını yapmış oluruz."

ŞEREF VE AHLAK`TAN NASİBİNİ ALMAYANLAR SÖZLERİMİ O ŞEKİLDE MANŞETE ÇEKTİLER!

"Ben böyle bir ifade asla kullanmadım. Sanki ben o sayıyı az buluyormuşum... Bu çarpıtmayı yapanların şeref ve ahlaktan nasibi yoktur. Şeref ve ahlakı olan insanlar bu sözleri olduğu gibi yansıtırlar. PKK bugün bu eylemi yapar yarın başka bir eylem yapar. Biz her gün PKK`nın eylemine göre meclisi açıp kapatamayız. PKK`nın propagandasını yapamayız."

BEN ÖZÜR DİLEYECEK BİR ŞEY YAPMADIM

"Bana gaziler, şehitler üzerine ders verenlerin alnını karışlarım. Beni özür dilemeye, istifaya davet edenler var... Benim özür dilememi gerektirecek bir şey yok. Bu sözleri bu şekilde manşetlere çekenler özür dilemelidir. Ben kelimelerin altındaki manayı bilen bir insanım, böyle bir şey söylemedim. AK Parti`nin şehitler konusundaki duyarlılığını herkes bilir."

SANAL ALEMDE HAKKIMDA KAMPANYA YAPILDI

"Sanal alemde bunları yönlendirenler var. Niye hemen Hüseyin Çelik hakkında bir kampanya başlattılar. Hüseyin Çelik`in Ergenekon hakkındaki görüşleri rahatsız ediyor çünkü..."

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir